Ανακαίνιση Σπιτιού - Ανακαίνιση Hellasconstructions.gr

Νέες προτάσεις, σε μοντέρνες συνθέσεις σχεδίων και χρωμάτων.

Ανακαίνιση σπιτιού

Η ανακαίνιση και η διακόσμηση σπιτιού, μπορεί να ανανεώσει τον χώρο σας. Μετά το τέλος της διαδικασίας της ανακαίνισης, συνήθως νιώθουμε πως βρισκόμαστε σε έναν διαφορετικό και ανανεωμένο χώρο.

Η ανακαίνιση σπιτιού, πρόκειται για έναν τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βελτιώσετε την αποδοτικότητα του χώρου σας, να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας, να ασφαλίσετε τον χώρο σας, αλλά και να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας.

 Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα πρέπει να γνωρίζουμε πριν την διαδικασία της ανανέωσης του χώρου μας. 

Ανακαινίσεις σπιτιών - Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ανακαίνιση σπιτιού ;

Το παρακάτω μπορεί να λειτουργήσει ως ένας βοηθός για την σχεδίαση της ανακαίνισης σπιτιού. Για μια οργανωμένη διαδικασία χωρία άγχος, θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

Ανακαίνιση σπιτιού κόστος

Θα πρέπει να τεθεί ένα συγκεκριμένο κόστος για την ανακατασκευή, την διακόσμηση και γενικά για όλες τις διαδικασίες για την ανακαίνιση. Σκεφτείτε εάν θα πρόκειται για μια ολική ανακαίνιση σπιτιού ή για μια μερική ανακαίνιση σπιτιού. Το κόστος ανακαίνισης σπιτιού θα σας καθοδηγήσει, καθώς μπορείτε να χαθείτε σε όλα τα είδη διακόσμησης που υπάρχουν στην αγορά. 

Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε αναλυτικά τα κόστη και τα πακέτα ανακαίνισης που αναλαμβάνουμε. 

Επιπλέον εργασίες όπως ενδοδαπέδια θέρμανση, προκατ, αντλία θερμότητας, η εγκατάσταση φυσικού αερίου, οι λύσεις σε έξυπνα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου, κλπ., θα αυξήσουν το κόστος στις ανακαινίσεις. 

Σκοπός

Τι θέλετε να πετύχετε με την διαδικασία; Ποια δωμάτια σπιτιού θα να ανακαινίσετε ; Θέλετε απλώς μια ανακαίνιση για να ομορφύνετε τον χώρο σας ή ανακαίνιση για να τον κάνετε πιο λειτουργικό; Τα ερωτήματα αυτά θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε τις επιλογές σας.

Συνεργάτες

Θα πρέπει η κατασκευαστική εταιρία, οι συνεργάτες που θα επιλέξετε ή ο εργολάβος, να είναι άτομο εμπιστοσύνης. Ιδανικά, επιλέξτε άτομα με εμπειρία στον χώρο και στην ανακατασκευή χώρου. Η εταιρία ανακαίνισής μας, έχει εμπειρία στον χώρο και συνεργάζεται με εργολάβους που είναι έτοιμοι να ακούσουν τις ιδέες σας για κάθε χώρο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. 

Χρόνος για ανακαίνιση

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως η ανακαίνιση σπιτιού είναι μια διαδικασία η οποία απαιτεί χρόνο. Πριν ξεκινήσετε την διαδικασία, να είστε έτοιμοι να αφιερώσετε χρόνο σε αυτό αλλά και να έχετε υπομονή.

Τι υπηρεσίες για ανακαίνιση σπιτιού αναλαμβάνουμε

Οι παρακάτω υπηρεσίες για την ανακαίνιση σπιτιού είναι το δυνατό μας σημείο και αυτό που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα :

Αλλαγή δαπέδου κατά την ανακαίνιση σπιτιού

Η αλλαγή δαπέδου πρόκειται από τις κύριες αλλαγές. Θα πρέπει ωστόσο να γίνει σωστή δουλειά, καθώς μια κακής ποιότητας υπηρεσία μπορεί να καταστρέψει το σπίτι σας. Ακόμη πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε αφαίρεση μαρμάρων, νέα πλακάκια, αντικατάσταση παλιού πατώματος και τεχνοτροπίες όπως η πατητή τσιμεντοκονία.

Ηλεκτρολογικές υπηρεσίες

Τα ηλεκτρολογικά είναι ίσως η σημαντικότερη διαδικασία κατά την ανανέωση του χώρου. Μετά την κάθε ανακαίνιση, θα πρέπει τα ηλεκτρολογικά του χώρου σας να λειτουργούν ακριβώς όπως πριν. Ακόμη και μετά από μια ολική ανακαίνιση. Αναλαμβάνουμε νέο υδραυλικό και αποχετευτικό δίκτυο, αντικατάσταση πλακιδίων, κ.ά.

Αλλαγή κουφωμάτων

Η διαδικασία για την αλλαγή στα κουφώματα απαιτεί εμπειρία και γνώση. Κάποιες από τις υπηρεσίες κουφωμάτων μας αποτελεί η εγκατάσταση σε κουφώματα από την αρχή, κουφώματα για ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας, θερμομόνωση, ηχομόνωση και η τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα.

Ξυλουργικές εργασίες κατά την ανακαίνιση σπιτιού

Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που είναι σχετικές με την ξυλουργική. Οι εργασίες αυτές αποτελούν: νέες ντουλάπες, ξύλινες ντουλάπες, ξύλινα ντουλάπια κουζίνας και μη, ράφια, εσωτερικές πόρτες, κλπ.

Ανακαίνιση μπάνιου

Στον χώρο του μπάνιου, θα πρέπει να δοθεί προσοχή στα υδραυλικά. Κατά την ανακαίνιση μπάνιου, αναλαμβάνουμε με εμπειρία και προσοχή : νέο υδραυλικό/ αποχετευτικό δίκτυο, αντικατάσταση πλακιδίων, τεχνοτροπίες, κλπ.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ιδέες για μπάνια, κατά την ανακαίνιση.

Διαμόρφωση κήπου

Αναλαμβάνουμε την διαμόρφωση εξωτερικού χώρου, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις ανάγκες του κήπου σας. Χρησιμοποιούμε έξυπνους τρόπους αποθήκευσης και όμορφη διακόσμηση εξωτερικού χώρου. 

Ανακαίνιση κουζίνας

Παρέχουμε έξυπνους τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας, με βάση τις ανάγκες του χώρου σας, αλλά και την τότε τελευταία τάση στις κουζίνες. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες σχετικά με την ανακαίνιση οποιουδήποτε χώρου. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για να ενημερωθείτε και για άλλες υπηρεσίες σχετικά με την ανακαίνιση. Η εταιρία μας αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες αλλά και από τελευταίας λέξης εξοπλισμό και τεχνολογίες για όλες τις ανακαινίσεις. Δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας, προκειμένου να δημιουργήσουμε μαζί ένα σχέδιο με χαμηλό κόστος ανακαίνισης.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για Ανακαίνιση Σπιτιού

Ζητήστε την Πρότασή μας για το δικό σας Χώρο!